A small company with a big passion for recycling.

Scroll

The beginning of Milldam:

Milldam is in 2016 opgericht door Marijn Mommers. Hij beheerst alle kneepjes van het vak en kent de recycling business als geen ander. Maar Marijn laat jou dit liever ervaren in plaats van er veel woorden aan vuil te maken. Marijn wordt ondersteund door het sterke team van de binnen– en buitendienst. Door de daadkracht, lef en creativiteit van het team is Milldam in een relatief korte tijd uitgegroeid tot een persoonlijke partner in recycling met een wereldwijd netwerk. En daar zijn we trots op. Bij Milldam doen we wat we zeggen en leveren we wat we beloven. Samen met onze klanten en leveranciers dragen we bij aan toekomstwaardigheid en een verantwoorde manier van groei. Want nu meer dan ooit kan de recycling branche bijdragen in het ontlasten van het milieu. Grondstoffen zijn steeds vaker schaars, waardoor de grondstofwinning complexer en kostbaarder wordt en een steeds grotere belasting vormt voor het milieu. Het is mooi dat wij kunnen inspelen op deze problematiek en ons aandeel hierin kunnen leveren.

Cijfers

Een jong bedrijf met de ambitie om de grootste te worden.

Milldam gaat en staat voor langetermijnrelaties. Wat ingewikkeld lijkt, maakt Milldam eenvoudig. Wat vaak traag gaat, gaat bij Milldam op rolletjes. En. Bij Milldam krijg je altijd dat stukje extra door de betrokkenheid en persoonlijke service. Waarom? Omdat Milldam zijn klanten behandelt zoals ze zelf behandeld willen worden. Hierdoor is er een gezond bedrijf ontstaan waar onbezorgdheid en kwaliteit gezellig door een deur gaat. Houd er dus rekening mee dat je graag terug gaat komen!

 • 0

  kilo's gerecycled materiaal

 • 0

  Transporten

 • 0

  Laden bezocht

 • 0

  jaren actief

waar we zaken doen

Think global, act local

Milldam is groot geworden door persoonlijk te blijven. Van dikdoenerij is Milldam wars. Van Nederland tot Amerika, van Frankrijk tot India. In alle landen geeft Milldam de klant een flinke dosis vakkennis, flexibiliteit en betrokkenheid. En ja, er mag ook gelachen worden.

Onze waardes

De waardes die ons uniek maken

Milldam bewerkt, verwerkt en recyclet gangbare non-ferrometalen en elektronica. Oud wordt nieuw, niks verdwijnt richting de vuilnisbelt. Hierdoor is de afvalketen beheersbaar en wordt de extra meerwaarde van duurzaamheid een feit. Wij zien recyclables als valuables. Dit is de reden waarom we doen wat we doen.

 • 01

  Betrokken

  Wij denken in alle opzichten mee met de wensen van onze klant, niets is ons te gek.

 • 02

  Snel

  Sneller dan Usain Bolt, dat zegt genoeg toch?

 • 03

  Flexibel

  We wringen onszelf in allerlei bochten om onze klanten tevreden te stellen.